Kontaktirajte nas.


Ime *
Email *
Sporočilo *

Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja

Registracija in ustvarjanje spletne strani sta enostavna. Pri nakupu morate vnesti svoj e-poštni naslov in telefonsko številko. Po registraciji boste na vaš e-poštni naslov prejeli vse potrebne informacije, ki ste jih vpisali ob nakupu. Takoj po nakupu boste lahko začeli urejati svojo spletno stran z uporabo našega naprednega urejevalnika.

Naš urejevalnik omogoča veliko možnosti oblikovanja, vključno z izbiro pisave, barv, ozadij in velikosti elementov ter urejanje strani za vse naprave, kot so osebni računalniki, prenosniki, tablice ali mobilni telefoni. Prav tako lahko izbirate med različnimi predlogami, ki jih lahko prilagodite svojim željam. Elemente lahko poljubno premikate, dodajate in odvzemate. Na voljo je več kot 60 vtičnikov in več kot 100 različnih blokov, ki jih enostavno povlečete v urejevalnik.

Da, lahko dodate slike, videoposnetke, dokumente in druge medijske vsebine. V urejevalniku imate dostop do medijskih vsebin, kjer lahko naložite svoje datoteke. Novost je tudi, da lahko enostavno uporabljate sistem kot je Lottie Files in vstavite različne ikone, ki so že v samem urejevalniku, ali pa jih lahko uvozite.

Da, lahko vključite svojo lastno HTML / CSS kodo na svojo spletno stran. Urejevalnik ima tudi možnost dodajanja po meri izdelanih komponent.

Naš urejevalnik je že optimiziran za iskalnike (SEO). Vključuje prijazne URL-je, meta opise, meta ključne besede in druge pomembne elemente, ki pomagajo vaši spletni strani, da se bolje uvršča na iskalnikih.

Ko ste zadovoljni z urejanjem vaše spletne strani, jo lahko enostavno objavite in delite z drugimi. Na voljo so vam tudi različni načini deljenja, kot so družabna omrežja, e-pošta ali spletni oglasi.

Vaša spletna stran je varna pred zlonamernimi napadi. Zaščitena je s SSL certifikatom in rednimi varnostnimi posodobitvami. Poleg tega imamo na voljo tudi orodja za preprečevanje napadov in varnostne kopije, ki jih izdelujemo mi in se vi lahko osredotočite samo na vašo spletno stran.

Ne, ni omejitve glede števila strani, ki jih lahko ustvarite.